Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που κατάφερε να φτάσει στην υψηλότερη θέση του ριάλιτι επιβίωσης και πήρε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιολυ, αφού ο κόσμος είδε σε εκείνον μια πολύ όμορφη και ήσυχη προσωπικότητα.

Ο νικητής του ριάλιτι εμφανίστηκε στην εκπομπή “After Dark” και μίλησε για τη ζωή του στον Θέμη Γεωγραντά ενώ μετά τη μικρή συνέντευξη του, εμφανίστηκε και η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ; ΜΠΕΣ ΕΔΩ! 

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από τα καλά παιδιά του Survivor και για μια ακόμη φορά μας απέδειξε πώς δικαίως πήρε το έπαθλο του ριάλιτι και πως το άξιζε!

Στη συνέντευξη του αποκάλυψε πώς ενώ βρισκόταν στην Κρήτη, δέχτηκε ένα μήνυμα από έναν θαυμαστή ο οποίος ήθελε πολύ να τον γνωρίσει αλλά δεν γινόταν διότι βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

“Για εμένα το μεγαλύτερο έπαθλο στο παιχνίδι είναι η αγάπη του κόσμου. Απαντάω στον κόσμο που μου στέλνει στο Instagram. Μάλιστα, είχα πάει στην Κρήτη για μια μέρα και ένας άνθρωπος μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου πώς είναι μεγάλος θαυμαστής και πως θα ήθελε να βρεθούμε αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε αμαξίδιο.Και του είπε “ωραία θα έρθω εγώ”. Πήγα τον βρήκα, καθίσαμε μαζί στο σπίτι, ήπιαμε ρακές και γίναμε φίλοι”. 

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε μάλιστα, πως έχει καθίσει πολλές φορές για καφέ με ανθρώπους που τον έχουν βρει έξω και εκφράζονται με πολύ καλά λόγια για εκείνον.

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 : Τι θα δούμε την Τρίτη 22/11

Tζένιφερ Λόπεζ : Το κοινό βίντεο με τον Άφλεκ