Στάθης Σχίζας

O Στάθης Σχίζας, ο νικητής του τελευταίου Survivor, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και προσπαθεί να δίνει συνεντεύξεις κατά καιρούς χωρίς να προσβάλλει και να μιλά αρνητικά για κανέναν. Και αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα του το οποίο τον κάνει ακόμη πιο αγαπητό.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πώς ήταν πολύ δύσκολο κομμάτι της καθημερινότητας του στο Survivor ήταν η πείνα.

Ωστόσο, αποκάλυψε μια μεγάλη αλήθεια λέγοντας πώς δεν ήταν εύκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους και μόλις προσπαθούσε κάποιος να μιλήσει για αυτά που νιώθει, άνοιγε η κάμερα!

“Δεν μπορείς να εμπιστευτείς γιατί είσαι με άγνωστους ανθρώπους. Και μόλις ετοιμαστείς να εμπιστευτείς, ανοίγει η κάμερα!”. 

Ο νικητής του Survivor δήλωσε πώς μόλις βγήκε από το παιχνίδι, είδε πώς λίγοι άνθρωποι ήταν δίπλα του και συνειδητοποίησε πώς δεν γινόταν να μείνουν στο πλευρό του όλοι εκείνοι που υπήρχαν νωρίτερα στη ζωή του.

Παράλληλα, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες έμενα πολλές ώρες στον ήλιο και το γύρισμα των αγωνισμάτων διαρκούσε περίπου 6-7 ώρες.

Τσέκαρε και αυτά:

Giveaway : Το citynow σε πάει στην παράσταση “Το στρίψιμο της βίδας”

Μοζαμβίκη : Οι καραφλοί άνθρωποι κινδυνεύουν