Στάθης Σχίζας

Στο “Αμήν” έχει φτάσει ο Στάθης Σχίζας καθώς έχει διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα σε προφίλ τα οποία είναι ανώνυμα και προφίλ τα οποία διαθέτουν πολλούς followers τα οποία ενδεχομένως να συκοφαντούν τον πρώην νικητή του Survivor.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παίκτης του All Star διάβασε όλες αυτές τις μέρες πολλά πράγματα στο διαδίκτυο τα οπού αφορούν την προσωπική του ζωή και ειδικότερα για το παιδί του. Ο επιχειρηματίας επέστρεψε στην Ελλάδα και μόλις αντίκρισε τα σχόλια που έγιναν στα social media και σε κάποια site θέλησε να ακολουθήσει τη νομική οδό διότι δεν μπορεί να δεχτεί τα σχόλια που αφορούν την κόρη του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ προστατευτικός και δε δέχεται να σχολιάζονται με χυδαίο τρόπο οι δικοί του άνθρωποι.

Στα προφίλ – μεταξύ των οποίων είναι δυο πολύ γνωστά – υπάρχουν απίστευτα σχόλια τα οποία ο Στάθης Σχίζας δεν μπορεί να τα αφήσει να περάσουν έτσι και βρέθηκε στην Ευελπίδων όπου και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων και ζητούν από τον Εισαγγελέα να πάει η υπόθεση στη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να βρεθούν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα προφίλ.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star δεν άντεξε να μείνει στο ριάλιτι μετά από όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την προσωπική του ζωή δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Τσέκαρε και αυτά: