Στάθης Σχίζας

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram αποφάσισε να κάνει ο Στάθης Σχίζας μετά από πολλές μέρες και τα λόγια του είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς η ψυχική του υγεία είναι αυτή που προέχει και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star βρέθηκε στην Τήνο με τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μέσω του λογαριασμού του έκανε την πρώτη του ανάρτηση σε story δίνοντας τα πρώτα “σημάδια ζωής” και έγραψε :

“Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα”. 

Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τις δικές της αναρτήσεις και έδειξε στον κόσμο πως άλλα είναι τα πράγματα που έχουν σημασία και όχι οι διάφορες κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν.

O Στάθης Σχίζας και η καλή του είναι διαρκώς μαζί και συνεχίζουν κανονικά η ζωή τους χωρίς να τους νοιάζει τι λέγεται τριγύρω!

Tσέκαρε και αυτά: