Στάθης Σχίζας

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση απόφασισε να κάνει ο Στάθης Σχίζας και τον είδαμε να εισβάλλει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και να μιλά για την οικειοθελή αποχώρηση του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να είπε στον Στάθη Σχίζα κάποια πράγματα,ατα που αφορούσαν στη ζωή του στην Ελλάδα και έτσι εκείνος πήρε την απόφαση να επιστρέψει καθώς δεν αξίζει για τίποτα να χάσει την αξιοπρέπεια του.

“Το επεξεργαζόμουν, γιατί το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μία τελείως διαφορετική τροπή και κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω εγώ εκεί μέσα. Τα νέα που έφερε η Ελευθερία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το ξέραμε ότι το παιχνίδι και λόγω των χρημάτων θα είναι ανθρωποφάγο, όμως έφτασε στο σημείο να γίνει απάνθρωπο. Εγώ έχω στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα και όχι του χρήματος. Χάρισμά σας τα χρήματα. Εγώ μπροστά στην αξιοπρέπειά μου δεν υπολογίζω τίποτα”.

O Στάθης Σχίζας μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ένα πληγωμένο κορίτσι και λειτούργησε ως … εκτελεστικό όργανο του Μάριου Πρίαμου και έκανε ότι της είπε εκείνος.

Παράλληλα αποκάλυψε πως στη σχέση του είναι καλύτερα από ποτέ και πως όλα είναι πολύ καλά στη ζωή του!

Τσέκαρε και αυτά: