Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους φωτογραφία στα social media κάνει τους followers να παραληρούν!

Το ζευάρι αποκάλυψε τη σχέση του ενώ ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και επιτέλους παραδέχτηκαν τον έρωτα τους!

Τώρα, δίνουν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” και ο Στάθης Σχίζας μιλά για την στιγμή που “πάγωσε” όταν έμαθε πως η σύντροφος του παντρευόταν!

“Έπαθα ένα μικρό σοκ. Είπα “το χάσαμε το κορίτσι”. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη “αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου” και μου απάντησε “παιδί μου, είσαι τρελό;” κι εγώ αποκρίθηκα “τετρακόσια τα ‘χω, θα το δεις”. Η Αλεξάνδρα στο μεταξύ προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε τον άνθρωπο που ήταν μαζί και εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως, μέσα μου μου έλεγε “όχι, Στάθη, εκεί εσύ”. Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε”.

Τσέκαρε και αυτό : Σκουπίδια: Ο ακτιβιστής που φόρεσε τα απορρίμματά του