Στάθης Σχίζας

Νικητής του φετινού Survivor αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας και όπως αποκάλυψε στο τέλος του τελικού, θα δωρίσει ένα σημαντικό ποσό του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο!

 

Ο επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και αναφέρθηκε σε μια πολύ συγκινητική ιστορία που αφορά στην απόφαση του να δωρίσει ένα ποσό στα παιδιά με καρκίνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε :

“Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Αγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής”. 

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε παράλληλα και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρο η οποία είδε τα φώτα της δημοσιότητας ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και είπε :

“Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που την έχω στη ζωή μου. Μου βγάζει αυτή την αισθηματική ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν κάτι που ζούσαμε οι δυο μας, αγαπιόμασταν. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το ήξεραν, αλλά λόγω του παιχνιδιού αναγκαστικά έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, περνούσαμε ωραία”. 

Τσέκαρε και αυτό : Αθήνα: Περισσότερα από 3.700 δέντρα σε 2,5 χρόνια