Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους πολύ καλούς παίκτες του Survivor All Star και έχει καταφέρει να φέρει σημαντικές νίκες στην Κόκκινη ομάδα! Τις τελευταίες ώρες, όμως, κυκλοφορεί ένα πολύ περίεργο spoiler το οποίο προκαλεί ερωτήματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε προφίλ του Instagram το οποίο φέρει την ονομασία survivorallstarspoilergr, βλέπουμε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του παίκτη και στη λεζάντα αναφέρεται πως ο Στάθης Σχίζας αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς όμως να αποκαλύπτονται οι λόγοι.

Αν ισχύει το συγκεκριμένο spoiler – το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – θα γίνει πανικός διότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη ο οποίος έχει καταφέρει να φέρει πολλές νιες και θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον μεγάλο τελικό.

O Στάθης Σχίζας είναι ένα αρκετό αγαπητό πρόσωπο αν και τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες των social media διότι ήταν επιθετικός στον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισε ο κόσμος το 2017 και πως κάνει παιχνίδι μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε αν όντως έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης γιατί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά :