Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας παρόλο που ήταν ένα από τα δυνατά φαβορί του Survivor All Star αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα όπου και μοιράζεται τον χρόνο με τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κορούλα του που λατρεύει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όλοι νόμιζαν πως ο κύριος λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο παίκτης από το παιχνίδι ήταν όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά εκείνο μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό Μας” αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτός ο λόγος μόνο.

“Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είπε η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή που είναι έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Όταν πηγαίναμε, λόγω και των συμβολαίων, ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο και δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό.

Πέρασε όμως σε ένα στάδιο που είχε γίνει απάνθρωπο. Προσπαθούσαν να σε χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη, να σε χτυπήσουν στην ψυχολογία, στην ηθική, την αξιοπρέπεια… Το σκηνικό με την Ελευθερία για εμένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Προσωπικά προσπάθησαν να μη μπλεχτώ σε κόντρες γιατί δεν είχαν ασχοληθεί πολύ.

Στο τέλος είπαν για τη σύντροφό μου. Δε θα τσίμπαγα για τη σύντροφό μου; Θα λέγανε για το παιδί μου, για τη μάνα μου, τον πατέρα μου. Έβλεπα που θα πάει το παιχνίδι. Έφυγα γιατί έβλεπα πράγματα…. ‘Ηταν ένα σύμπλεγμα πραγμάτων που με έκανε να πάρω την απόφαση να φύγω. Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι αλλά μέχρι ένα σημείο και αυτό… Πολλά πράγματα, τα περισσότερα, συμβαίνουν off camera”.

Ο Μάριος Πρίαμος

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως ο Πρίαμος είναι ένας παίκτης στρατηγικά πονηρός και πως δεν ήταν αντρίκιο αυτό που έκανε με τα κορίτσια. “Θέλει να βγει νικητής” είπε ο πρώην παίκτης.

Μάλιστα, είπε πως άκουσε τον Πρίαμο να λέει στην Ελευθερία Ελευθερίου πως πρέπει να του τσακίσει την ψυχολογία (του Σχίζα).

Τσέκαρε και αυτά: