Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να έχει μπει στο Survivor All Star έχοντας ως κύριο σκοπό το έπαθλο, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τα δυο κορίτσια που υπερλατρεύει και δεν είναι άλλες από την κορούλα του και τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Η γνωστή instagrammer έχει δηλώσει πως ο επιχειρηματίας είναι ένας γνήσιο άνδρας και είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί του καθώς έχουν βρει τους κατάλληλους μηχανισμούς για να λειτουργήσει αυτή η όμορφη σχέση. Και εννοείται πως τον στηρίζει για το διάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Η Αλεξάνδρα ως instagrammer βρίσκεται καθημερινά σε πολλά μαγαζιά με σκοπό να κάνει τις διαφημίσεις και τα άλατα σχετικά. Και αυτή τη φορά βρέθηκε σε ένα μέρος για να δοκιμάσει περούκες!

Το μοντέλο και επιχειρηματίας δοκίμασε πολλές περούκες σε ξανθό χρώμα αλλά μια ήταν αυτή που μας τράβηξε το βλέμμα καθώς ήταν σε καστανό χρώμα! Και σίγουρα θα πάθαινε ένα μικρό σοκ ο Στάθης Σχίζας αν την αντίκριζε διότι ήταν άλλος άνθρωπος!

Τσέκαρε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram :

Η σύντροφος του Στάθη Σχίζα κάνει διάφορες τέτοιες τσαχπινιές για να προκαλέσει το ενδιαφέρον και ελπίζουμε να μην ετοιμάσει καμία τέτοια έκπληξη στον παίκτη του All Star γιατί περνά δύσκολα στον Άγιο Δομήνικο και δεν ξέρουμε αν θα το αντέξει και αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: