Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να βρεθεί στους δύσκολους στίβους μάχης του Survivor All Star παρά το γεγονός πώς είχε κερδίσει το μεγάλο έπαθλο πριν από λίγους μήνες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του τελευταίου ριάλιτι επιβίωσης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα power couples της ελληνικής showbiz και σε κάθε τους εμφάνιση απασχολούσαν.

Η επιχειρηματίας στηρίζει πολύ τον σύντροφο της και σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδειξε ξεκάθαρα την ενόχληση της για όσα ακούστηκαν από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την αμοιβή του Στάθη Σχίζα στο παιχνίδι.

“Με ενόχλησε πάρα πολύ μπορώ να σου πω. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο και άσχημο για έναν άνθρωπο, που παρόλο ότι ήταν ο περσινός νικητής είχε χαμηλά το κεφάλι και δέχτηκε να μπει με τα ίδια χρήματα με τους συμπαίκτες του, να βγαίνουν αυθαίρετα –γιατί από το μυαλό τους τα βγάζουν, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές- και να λένε ότι πήρε περισσότερα χρήματα”.

Παράλληλα αποκάλυψε πώς της λείπει πολύ ο Στάθης Σχίζας και πώς έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την απουσία του από το σπίτι τους!

Τσέκαρε και αυτά: