Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας έχει πέσει στα τάρταρα μετά τις αποκαλύψεις που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου και όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star γιατί όπως λέει δεν του αρέσει ανθρωποφαγία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Tις τελευταίες ώρες σημειώνεται ένα θρίλερ καθώς ο παίκτης των Κόκκινων ήρθε αντιμέτωπος με όπως λέει ο ίδιος – ψέμματα – της τραγουδίστριας που μπήκε στο Survivor All Star και είχε πολύ άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Γεια σου”η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να είπε στον Στάθη Σχίζα τα εξής:

“Του είπε ότι του έχει πει ένα ψέμα. Του είπε ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από ‘κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε. Άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση κι ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος, γιατί ο Στάθης είναι τρομερά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα. Οπότε, αυτό ήταν κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ’.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν αποκλείεται να δούμε να φεύγει ο Στάθης Σχίζας γιατί έχει τρελαθεί με όλα αυτά που έμαθε το παιδί!

Tσέκαρε και αυτά: