Στάθης Σχίζας

Συντετριμμένος είναι ο Στάθης Σχίζας με όσα φέρεται να του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφο του όταν τη ρώτησε αν έχει νέα από την Ελλάδα, όταν μπήκε στο Survivor All Star.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε με πολύ άγριες διαθέσεις στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς τα είχε μαζεμένα στον Μάριο Πρίαμο και παρόλο που τα βρήκαν μεταξύ τους, φαίνεται να άναψε νέες φωτιές οι οποίες ίσως και να προκαλέσουν μια οικειοθελή αποχώρηση ενός πολύ δυνατού παίκτη.

Η “τελεφερίκ” στήνεται στον τοίχο αυτή τη φορά και ο Στάθης Σχίζας μιλά μπροστά σε όλη την ομάδα για ότι έχει γίνει ενώ φαίνεται να στρέφει τα λόγια του και προς την Ευρυδίκη. Και εκεί μπαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος δείχνει να στηρίζει τον κόκκινο παίκτη ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί δεν αντέχει άλλο με αυτή την ανθρωποφαγία.

Η Ελευθερία λέει στον Σπύρο πως δυο άνθρωποι την έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα και εκείνος της λέει πως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο! Και βγαίνει εκτός εαυτού η παίκτρια.

Ο Στάθης εμφανίζεται στο συμβούλιο σχεδόν συντετριμμένος και δεν μπορεί να πιστέψει πως συμβαίνει όλο αυτό! Και έως είναι η στιγμή που θα ανακοινώσει πως είναι έτοιμος να φύγει από το παιχνίδι!

Τσέκαρε το trailer :

Έχει γίνει χαμός!

Τσέκαρε και αυτά: