Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor 2022 και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τον δουν να σηκώνει το έπαθλο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει μια μικρή “συνωμοσιολογία” γύρω από το όνομα του την οποία αξίζει να εξετάσουμε.

Σύμφωνα με κάποια τρολ του διαδικτύου, ο παίκτης και επιχειρηματίας που κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο με τη σεμνότητα του και τον εξαιρετικό τρόπο συμπεριφοράς, δεν πήρε τη νίκη επειδή έδειξε έναν καλό χαρακτήρα.

Πολλοί είναι αυτοί που αποδίδουν τη νίκη του σε δυο βασικούς παράγοντες :

#1. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου 

Η instagrammer ήταν από την αρχή του παιχνιδιού η νούμερο ένα θαυμάστρια του επιχειρηματία και όταν αποκαλύφθηκε επίσημα η σχέση τους έγινε χαμός. Η ίδια δε σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις και να ζητά από τον κόσμο να στηρίξει το αγόρι της. Και πολύ καλά έκανε. Οι φίλοι της υποστήριξαν εξίσου τον παίκτη και κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό.

#2. Η αποκάλυψη Μαρτίκα 

Ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό από το έπαθλο του Survivor στα παιδιά με καρκίνο. Και πρόκειται για μια κίνηση εξαιρετική. Ωστόσο, την αποκάλυψη είχε κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας όταν βγήκε από το παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο στο πλευρό του παίκτη τη στιγμή που η μεριά του Σοϊλέδη αλλά ξαι κάποιοι παίκτες έκαναν λόγο για χρήση του επάθλου σε γάμους και βίλες. Βέβαια, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχτεί για τον ποδοσφαιριστή καθώς μπορεί και ο ίδιος να έκανε κάτι αντίστοιχο αν κέρδιζε.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να κερδίσει έχοντας δώσει πόνο στο παιχνίδι και του αξίζει το έπαθλο! Όπως και να έχει!

Τσέκαρε και αυτό: Φαίη Σκορδά: Και επίσημα τέλος από τον ΑΝΤ1