Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας στο Survivor μέχρι πρότινος ήταν μία ήρεμη δύναμη που είχε μία εξαιρετική παρουσία στον στίβο μάχης και στα υπόλοιπα δρώμενα στις καλύβες και με τους υπόλοιπους παίκτες στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν ο Στάθης Σχίζας έχει βγει μπροστά και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα φαίνεται πως κι αυτός λειτουργεί επίσης με στρατηγική.

Αυτό φάνηκε και από την ανάδειξή του ως αρχηγός της εβδομάδας και τους παίκτες που επίλεξε για την ομάδα του.

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως δεν διάλεξε τον Άρη Σοϊλέδη γιατί ήθελε να δώσει βάση στη δημιουργία καλής γυναικείας ομάδας, κάτι όμως που δεν έπεισε κανέναν κυριώς από την μπλε ομάδα.

Ωστόσο, τα μέλη της μπλε ομάδας τον κατηγόρησαν για στρατηγική και πως επίτηδες δεν διάλεξε τον Άρη φοβούμενος τη σύγκριση φυσικά αλλά και το γεγονός πως με την παρουσία του Άρη στην ομάδα ο δικός του ρόλος θα ήταν πιο υποβαθμισμένος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ο Στάθης Σχίζας αρνήθηκε όλες αυτές τις κατηγορίες και έθεσε τα δικά του επιχειρήματα πως δεν θα μπορούσε να επιλέξει τον Άρη και όχι τα παιδιά που μέχρι τώρα ήταν στην ίδια ομάδα και έχουν περάσει τόσα μαζί.

Το Twitter πάντως είχε τη δική του άποψη για το θέμα. Οι δικαιολογίες του Στάθη φαίνεται πως δεν έπεισαν απόλυτα τους χρήστες των social media. Σε ένα ακόμα mini poll για το εάν πιστεύει ο κόσμος τις δικαιολογιές του παίκτη το 52,9% απάντησε όχι βέβαια, ενώ το 47,1% απάντησε πως φυσικά και πιστεύει τα λεγόμενά του.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

SNF Nostos: Το μουσικό πρόγραμμα στις 23 & 24 Ιουνίου