Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από τα αγόρια του φετινού Survivor που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και μέσα από το παιχνίδι έχουμε καταφέρει να μάθουμε κάποια πράγματα για εκείνον τα οποία πραγματικά συγκινούν.

 

Πολλοί ήταν αυτοί που στην αρχή της εισόδου του έκαναν λόγο για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δεν παραδεχόταν τίποτα μέχρι που η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και προέβη σε αποκαλύψεις.

Το μοντέλο και σύντομα νύφη, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend»   και αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βγήκαν από τη δύσκολη θέση να αποκαλυφθεί η σχέση τους καθώς το δημοσιοποίησε η ίδια.

Χαρακτηριστικά είπε :

“Αφού είναι καψούρα η κοπέλα τι να κάνουμε… Εγώ χωρίς την άδεια κάποιου δεν ανεβάζω τίποτα… Είπα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση και να μιλήσω εγώ για τη σχέση της με τον Στάθη, αφού δεν ήξερε εκείνη πώς να το δημοσιοποιήσει”.

Από ότι φάνηκε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καθώς δεν ήξερε πως να αποκαλύψει τη σχέση της με τον επιχειρηματία, αλλά όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους πλέον και μιλά για τον σύντροφο της στάζοντας “μέλι” και εκθειάζοντας τον! Και μπράβο της!

Τσέκαρε και αυτό : Βρισηίδα Ανδριώτου : Οι φωτογραφίες με τον Μαρτίκα