Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας άνδρας ο οποίος μόλις μπήκε στο Survivor έκανε πολλές γυναίκες να καρδιοχτυπήσουν αλλά η δική του καρδιά είναι ταγμένη σε δυο γυναίκες! Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κορούλα του την οποία λατρεύει!

 

Ο επιχειρηματίας με το ιδιαίτερο ύφος και την ταπεινότητα που τον διακρίνει, κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Survivor και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να σηκώνει το μεγάλο έπαθλο και να κερδίζει τα 100.000 ευρώ που προσφέρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Στάθης Σχίζας κατάφερε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης να ξεχωρίσει και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως θα φτάσει στον τελικό ενω΄πολλοί είναι οι συμπαίκτες του που μιλούν με τα καλύτερα τρόπο για τον χαρακτήρα του και την αγωνιστικότητα του.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Στάθη :

#1. Είναι 30 ετών

#2. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα

#3. Από μικρός έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έχει αγωνιστεί σε ομάδες μικρής κατηγορίας.

#4. Έχει σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

#5.Έχει μια κορούλα τη Χρύσα η οποία είναι 8 ετών από προηγούμενη σχέση και τη λατρεύει όσο τίποτα άλλο

#6.Είναι επιχειρηματίας

#7.Έχει ασχοληθεί με το kick boxing όπου και έχει διακριθεί

Ο Στάθης Σχίζας σε μια πολύ συγκινητική στιγμή σε συμβούλιο του Survivor είχε αποκαλύψει πως ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εκείνον είναι ο πατέρας του ο οποίος έχει 95% αναπηρία.

“Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει.Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω”. 

Τσέκαρε τη στιγμή :

Τσέκαρε και αυτό : Μύκονος φαγητό: Το ιταλικό εστιατόριο Anima