Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς πό το Survivor All Star μετά από κάποια πράγματα τα οποία του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και φέρεται να αφορούν στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δυστυχώς, έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία διότι ήταν φαβορί για τον τελικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

ad

Ο πρώην νικητής του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα και το κορίτσι του τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο και από εκείνη την ημέρα είναι μαζί και απέχουν από τα social media καθώς θέλουν να ηρεμήσουν μετά από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί.

Σύμφωνα με κολλητό φίλο του ζευγαριού, τον Βασίλειο F. o οποίος μίλησε στην εκπομπή “Χαμόγελα Πάλι”, τα παιδιά είναι καλά μαζί και δεν υπάρχει θέμα για τρίτο πρόσωπο.

“Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι. Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο Survivor και κατέληξε να είναι Big Brother”.

Ο Στάθης Σχίζας ακόμη δεν έχει κάνει κάποια τοποθέτηση στα social media και όλοι περιμένουν να δουν τι θα πει.

Τσέκαρε και αυτά: