Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από τα πρόσωπα που πήραν τη μεγάλη απόφαση να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και να εμφανιστεί στο Survivor για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

 

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και πλέον είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και καθημερινά θα μαθαίνουμε κάτι νέο.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Love It”, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι – μια περιοχή που λατρεύει- μίλησε για τον επιχειρηματία και σύντροφο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τα καλύτερα λόγια και θα ήθελε πολύ να τον δει να πετυχαίνει έναν στόχο που έχει θέσει.

Συγκεκριμένα, ο El Professor έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας τα εξής :

“O Στάθης Σχίζας είναι ένας άνθρωπος τον οποίο στηρίζει η Αλεξάνδρα. Είναι ακέραιος χαρακτήρας, σταθερός, ήρεμος. Τρομερά ήρεμος. Και αγωνιστικά και σαν χαρακτήρας είναι ακέραιος. Μου είπε πως αν φτάσει στο έπαθλο θέλει τα μισά χρήματα να τα δώσει σε παιδιά με καρκίνο. Αν δεν τον στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο θα τον αδικήσω. Η Αλεξάνδρα θα πρέπει να καμαρώνει για τον άνδρα που έχει”. 

Τσέκαρε το βίντεο :

Με τον τρόπο του , ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνει ότι στηρίζει τον Στάθη και μάλλον στον τελικό θα είναι και αυτός που θα τον ψηφίσει!

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Πώς να φτιάξεις αυγά με πατάτες