Στάθης Σχίζας

O Στάθης Σχίζας είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος έγινε γνωστός στον κόσμο μέσω της συμμετοχής του στο Survivor 5 όπου και κατάφερε να πάρει τη πρώτη θέση και να στεφθεί νικητής του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O αθλητής του kick boxing κατάφερε να κερδίσει και παράλληλα αποκαλύφθηκε η σχέση που έχει με την instagrammer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία εμφανίστηκε στον τελικό του παιχνιδιού στο πλευρό του και φάνηκε πώς είναι πολύ ερωτευμένοι.

Το βιογραφικό του Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρούλης είχε ιδιαίτερη αγάπη με το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με αυτό καθώς μεγάλωνε. Έφτασε να παίζει σε ομάδες μέχρι τη Β’ Εθνική.

Ο αθλητισμός έχει πολύ σημαντική θέση στη ζωή του και όταν “γνώρισε” το κick boxing κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να λάβει πολλές διακρίσεις.

Στη ζωή του πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις και από προηγούμενη σχέση έχει μια 8χρονη κόρη στην οποία έχει τεράστια λατρεία και δε βάζει κανέναν πάνω από αυτή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά στο πλευρά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ξεδιπλώνει τον “ατίθασο” χαρακτήρα του και είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια και παρόλο που δεν έκαναν κάτι από την αρχή, είχαν πολύ γλυκές σχέσεις. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να παντρευτεί με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και οι ελπίδες του Στάθη “έπεσαν”. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα χώρισε και τότε κατάφερε να την πλησιάσει και μετά από μενάλο χρονικό διάστημα άρχισαν να βγαίνουν.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που στηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον και θεωρούνται “power couple” καθώς οι στόχοι τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

  • Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε

Ο Στάθης Σχίζας έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις στη ζωή του έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται! Ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να παλεύει και δεν το έβαλε ποτέ κάτω!

Η μεγάλη λατρεία στην κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας έχει μια μεγάλη αδυναμία! Και δεν είναι άλλη από την κόρη του! Η 8χρονη κορούλα του έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπάκα της. Η μικρούλα του ονομάζεται Αλεξάνδρα και περιμένει με αγωνία να δει τον μπαμπά της στην τηλεόραση.

Ο επιχειρηματίας είναι πολύ ενεργός στα social media και στο Instagram μετρά 59Κ followers.

Τσέκαρε και αυτά :

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα : Τι αποφάσισε η Hyundai

Εργαστήρι: Χάντρες από χαρτί για κοσμήματα