Στάθης Ταπραντζής

Ο Στάθης Ταπραντζής είναι από τα πρόσωπα που σίγουρα θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες, αφού θα διεκδικήσει να γίνει ο νέος MasterChef της χώρας.

Ο νέος αυτός παίκτης με καταγωγή από το Αγρίνιο έχει κλέψει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κατάφερε να κερδίσει το golden pin από τον καθόλου εύκολο κριτή, Πάνο Ιωαννίδη.

Άλλωστε ο Στάθης Ταπραντζής φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως είναι μία ήρεμη δύναμη, αλλά και σίγουρος για τις ικανότητές του και τις δυνατότητές του στη μαγειρική τέχνη.

Έρχεται από το Αγρίνιο λοιπόν και δηλώνει έτοιμος να φτάσει έως την κορυφή του διαγωνισμού ακόμα και να γίνει ο νέος MasterChef της χώρας.

Φυσικά ο 31χρονος Στάθης Ταπραντζής έχει σκοπό να αφιερώνει όλες του τις νίκες τόσο στη σύζυγό του όσο και στην μικρή νεογέννητη κορούλα του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Υποστηρίζει πως είναι και «αρχηγός» και «στρατιώτης» την ίδια στιγμή. Δεν φοβάται και είναι έτοιμος να δεχθεί τα σχόλια των κριτών αφού γνωρίζει πως χρειάζεται μεθοδικότητα και λίγα λόγια στις κουζίνες. Αγαπάει τα τυριά και αγαπημένο του υλικό είναι οι μελιτζάνες!

x