Στάθης Ταπραντζής

Ο Στάθης Ταπραντζής είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στο σπίτι του MasterChef 6 καθώς κατάφερε με το πιάτο που παρουσίασε στις οντισιόνς να κερδίσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη και να ενθουσιάσει τους κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη al Vento (@al.vento)

Ο μάγειρας μπήκε στο πλατό και παρουσίασε στους κριτές ένα πιάτο το οποίο δημιούργησε πολύ θετικά συναισθήματα στα τρία αγόρια που όλοι λατρεύουμε και έτσι κατάφερε να μπει αμέσως στο ριάλιτι.

Ο Στάθης παρουσίασε ένα φιλέτο μπακαλιάρου με ρεβυθόρυζο, μια συνταγή που έχει συναισθηματική αξία για εκείνον καθώς η γιαγιά του έφτιαχνε ένα παρόμοιο πιάτο στο παρελθόν και εκείνος θέλησε να το αναβαθμίσει. Ο Πάνος Ιωαννίδης ενθουσιάστηκε και έτσι πήρε το golden pin!

Μπήκε, λοιπόν, στο σπίτι του ριάλιτι με σκοπό να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο που προσφέρει ο διαγωνισμός και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δουλέψει σε μαγαζιά της Αιτωλοακαρνανίας έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές! Και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει στον διαγωνισμό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη al Vento (@al.vento)

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον νέο παίκτη του MasterChef:

#1. Είναι 31 ετών!

#2. Κατάγεται από τη Χρυσοβίτσα Αστακού!

#3. Έγινε πρόσφατα μπαμπάς καθώς υποδέχτηκε με τη σύζυγο του ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

#4. Θέλει να σηκώσει το έπαθλο του διαγωνισμού μαγειρικής και να το πάει στην κορούλα του καθώς την έχει αφήσει για λίγο έτσι ώστε να εκπληρώσει το όνειρο του.

Ο Στάθης Ταπραντζής έχει Instagram αλλά είναι κλειδωμένο το προφίλ του!

Τσέκαρε και το βίντεο της οντισιόν του:

Άντε να δούμε τι θα φτιάξει!