Σταύρος Κρητικός

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει τους 4 coaches ο παίκτης του The Voice, Σταύρος Κρητικός.

Ο παίκτης μετά τη δυναμική του παρουσία και πορεία μέσα στο φετινό The Voice, σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να ευχαριστήσει τόσο την δική του coach Έλενα Παπαρίζου, όσο και τον Σάκη Ρουβά, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Πάνο Μουζουράκη με τους οποίους φάνηκε να διατήρησε πολύ καλές σχέσεις.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο με τον ίδιο να ερμηνεύει αποσπάσματα γνωστών επιτυχιών των καλλιτεχνών κάνοντας μνεία στον καθένα λέγοντας ευχαριστώ και λίγα λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: 

«Σ’ ευχαριστώ Έλενα Παπαρίζου για την καθοδήγηση και το χρόνο που μου αφιέρωσες κατά τη διάρκεια του The Voice»

«Ευχαριστώ Σάκη (Ρουβά). Πίστεψες σε μένα στα Blinds και πάτησες το κουμπί για να έρθω στην ομάδα σου. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έκανα σε ευχαριστώ για όλα»

«Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ στην Ελεονώρα Ζουγανέλη για τα όμορφα σχόλια και συμβολές εντός και εκτός γυρισμάτων. Ο ορισμός του χαμογελαστού και προσιτού ανθρώπου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

«Και ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον πιο κουλ κριτή που έχει υπάρξει ποτέ και που αν είχε steal θα με έπαιρνε στην ομάδα του να τραγουδάμε ροκιές… Πάνος Μουζουράκης μια κατηγορία από μόνος του».