Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του φετινού Survivor All Star μιας και στον προηγούμενο κύκλο είχε δείξει ότι είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει.

Και σε αυτό τον κύκλο του Survivor αναμένεται να δείξει τις άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις της και αρκεί να θυμηθεί κάποιος πως είναι μία γυναίκα που σε δύο αγώνες συνολικά με τον Στάθη Σχίζα, τον μεγάλο νικητή του προηγούμενου κύκλου είχε 100% επιτυχία στις νίκες. Και με έναν ακόμα παίκτη όμως που βρίσκεται ήδη στο νησί, τον Σπύρο Μαρτίκα έχει πάλι 100% επιτυχία στις νίκες.

Με την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία στο προηγούμενο παίχνιδι έκαναν πολλά games ως αντίπαλες, η υπεροχή της είναι ξεκάθαρη με 30 νίκες έναντι 18.

Η μεγαλύτερη αντίπαλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μία και μοναδική. Το “βουνό” ή κατά κόσμο Ασημίνα Χατζηανδρέου. Κι αυτό γιατί από την πρώτη ημέρα υπήρξε ανταγωνισμός μιας και η είσοδος της Σταυρούλας έσπασε το σερί των νικών που είχε η Ασημίνα και αυτό σίγουρα δεν άρεσε.

Αλλά πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η Σταυρούλα ουδέποτε συμπάθησε την Ασημίνα. Οι δυο τους δεν είχαν καυγάδες και διαπληκτισμούς, αλλά η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν μία παίκτρια που δεν έμπαινε ποτέ σε καυγάδες, άσχετα εάν παρασκηνιακά δημιουργούσε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν κόντρες.

Διαβάστε μερικές πληροφορίες για το βιογραφικό και τη ζωή της νεαρής παίκτριας.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πλέον 26 ετών! Από νεαρό κορίτσι δεν έκρυψε ούτε στιγμή την αγάπη της για τη γυμναστική και τον αθλητισμό και για αυτό πολύ γρήγορα ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική. Μετά από αυτό το πέρασμα όμως γνώρισε τη μεγάλη της λατρεία που δεν είναι άλλος από τον στίβο όπου κατέκτησε πολλά μετάλια σε πρωταθλήματα.

Εκτός από τις τρομερές επιδόσεις της στο προηγούμενο Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό και από τον γάμο της που θα τον ζήλευε και ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το πόσο γρήγορα χώρισαν.

Ενώ τον Σεπτέμβριο η ίδια και ο σύντροφός της έπλεγαν σε πελάγη ευτυχίας και παντρεύτηκαν, μετά από τρεις μήνες ήρθε και η βόμβα του χωρισμού. O σύντροφός της Παναγιώτης Τριβυζάς επίσης αθλητής καταξιωμένος μίλησε μόνο μία φορά για αυτό τον γάμο εξπρές και ήταν φειδωλός.

Το μόνο που είπε είναι πως ο χωρισμός και το διαζύγιο είναι οριστικό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης, δείχνοντας έτσι πως το βάρος του χωρισμού το ρίχνει στην παίκτρια του Survivor All Star.

Τσέκαρε κι αυτό: