Σταυρούλα Χρυσαείδη

Η ομάδα των Μαχητών του Survivor ενισχύεται και η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο team των Μπλε με σκοπό να φέρει “φρέσκο αέρα” και να δώσει μάχη στον στίβο των αγωνισμάτων!

Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά γεννήθηκε το 1996 (τον Δεκέμβριο) στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό. Τα πρώτα της βήματα τα ξεκίνησε μπαίνοντας στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής αλλά ο στίβος ήταν αυτός που την κέρδισε.

Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ναυαγοσωστικής καθώς αγαπά τη θάλασσα και θέλει να ξέρει πως να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση.

Το άθλημα με το οποίο ασχολείται είναι το στιπλ – ένα δύσκολο αγώνισμα δρόμου 3.000 μέτρων το οποίο έχει φυσικά εμπόδια – και τα τελευταία 15 χρόνια είναι δοσμένη σε αυτό. Έχει διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και έχει κατακτήσει σε ηλικία 18 ετών την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα εργάζεται και ως personal trainer!

Κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα βρήκαμε τον λογαριασμό της στο Instagram και οι εικλονες της είναι άκρως εντυπωσιακές!

Τσέκαρε την:

Η Σταυρούλα αναμένεται να είναι η παίκτρια που θα ζορίσει την Κάτια Ταραμπάνκο στα αγωνίσματα και έχουμε να δούμε μεγάλες μάχες στον “στίβο” του Αγίου Δομίνικου!