Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι Ελληνίδα αθλήτρια η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω του Survivor 2022 όπου και αγωνίστηκε με την ομάδα των “Κόκκινων” όπου και κατάφερε να φέρει σημαντικές νίκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παίκτρια του Survivor κατάφερε να προκαλέσει με τη συμπεριφορά της κάποιες στιγμές μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και υπήρξαν κόντρες! Για αυτό το λόγο ήθελαν να τη δουν εκτός κάποιοι συμπαίκτες της.

Η αθλήτρια είπε το μεγάλο “ναι” στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και πλέον θα τη βλέπουμε στο Survivor All Star!

Το βιογραφικό της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και η αγάπη της για αυτόν ήταν μεγάλη. Ασχολήθηκε με την ενόργανης γυμναστική αλλά ο στίβος ήταν αυτός που κατάφερε να την κερδίσει. Έχει πάρει πολλά βραβεία σε πρωταθλήματα και δεν έχει σταματήσει να τρέχει. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής στα ΤΕΦΑΑ.

Αποφάσισε να μπει στο Survivor 2022 όπου και μπήκε στα μισά του παιχνιδιού για να αγωνιστεί.

Ενώ βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, τη στήριζε από μακριά ο τότε σύντροφος της και επίσης αθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο γάμος “εξπρές” και ο χωρισμός

Όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, πίσω στην Ελλάδα την περίμενε ο σύντροφος της και μαζί σχεδίασαν τον γάμο τους ο οποίος δεν κράτησε για πολύ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο και στον γάμο ήταν καλεσμένοι πολλοί φίλοι της από το Survivor. Ωστόσο, η ευτυχία του ζευγαριού δεν κράτησε για πολύ καθώς χώρισαν μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Φήμες ήθελαν να έχει μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους αλλά και οι δυο πλευρές διέψευσαν όσα ακούστηκαν.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στον χωρισμό λέγοντας πώς δε θα υπάρξει επανασύνδεση και πώς το διαζύγιο είναι οριστικό.

Η Σταυρούλα είναι πλέον στο Survivor All Star και θέλει να κάνει άλλα πράγματα στη ζωή της.

Μετρά 34Κ στο Instagram και έχει κάνει αρκετές συνεργασίες μετά το ριάλιτι επιβίωσης!

Τσέκαρε και αυτά:

Instagram τιμές : Πόσα παίρνουν οι διάσημοι

ERTFLIX : Πέντε νέες ξένες σειρές