Stefania

Η 18χρόνη Stefania είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται μετά την κατάκτηση της 10ης θέσης για την χώρα μας στον πιο δύσκολο διαγωνισμό τραγουδιού στην ιστορία της Eurovision το 2021.

Το παραπάνω, ήρθε να επιβεβαιώσει το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας, “AVROTROS” που ανακοίνωσε  ότι της αναθέτει την παρουσίαση της  μακροβιότερης εκπομπές του, “Zapp Kids Top 20″.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για 18 συναπτά έτη ενώ  έχει μεταδοθεί κατά καιρούς στο Βέλγιο, την Γερμανία, την Γαλλία και την Φινλανδία και αποκαλύπτει τα αγαπημένα τραγούδια των τηλεθεατών, τα οποία και ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής.

Στα πλαίσια της εκπομπής, η Stefania θα επισκέπτεται κάθε εβδομάδα σχολεία της Ολλανδίας, θα συνομιλεί με τους μαθητές ενώ θα φιλοξενεί στο υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο δημοφιλή καλλιτέχνες.

Η ίδια μετά την ανακοίνωση δήλωσε: “Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω ένα πάρτι με τους καλεσμένους και τα παιδιά στα σχολεία και το στούντιο, αλλά και να ταξιδέψω σε όλη την Ολλανδία με το αυτοκίνητο της εκπομπής  “KaraokeKidsTop2”.