Στέφανος Τσιτσιπάς

Μετά το σάλο που είχε προκαλέσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ένα tweet που ήθελε εν μέσω πανδημίας και Harrods στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα για εκείνον να απαντήσει.

Και απάντησε σε όλους αφού μεταξύ μας το κράξιμο που έφαγε μέσω Twitter ήταν πολλά κιλά, με τους περισσότερους στην ουσία να τον κατηγορούν πως με τέτοια επιτυχία και λεφτά σκέφτεται μόνο τα Harrods και όχι τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι πολίτες του πλανήτη.

Βέβαια κάποιοι τότε τον είχαν συγκρίνει και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος αντί για τέτοιου είδους δηλώσεις είχε βοηθήσει κρυφά φτωχές οικογένειες στα Σεπόλια.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει τότε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί τον εντόπισε η κάμερα της εκπομπής “‘Έλα Χαμογέλα” και φυσικά ρωτήθηκε για τα Harrods.

Το νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου για όλα αυτά που έβλεπε να γράφονται και μάλιστα του προκαλούσαν και γέλιο.

Και φυσικά δεν έκανε πίσω σε όσα είχε πει λέγοντας πως του αρέσει η ποιότητα και θεωρεί πως η χώρα μας αξίζει να υπάρχει κάτι καλό και θετικό που να μπορεί να το απολαύσει τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο κόσμος.

Κατέληξε στη δήλωσή του πως η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα και έσκασε και ένα χαμόγελο.