Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας από τους 24 παίκτες που θα βρεθούν στην αρχή του Survivor All Star και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για την είσοδο του στο παιχνίδι μιας και είναι ένα πρόσωπο που δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική από τον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε ένα από τα trailer του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε τον επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται αμίλητος και να μη λέει ούτε μια ατάκα.Όλοι οι παίκτες λένε κάτι που τους χαρακτηρίζει, αλλά ο Χανταμπάκης τήρησε σιγή ιχθύος κατά τη διάρκεια του και τον είδαμε εξαιρετικά σοβαρά και με τα χέρια σταυρωμένα. Μια στάση που υποδηλώνει άμυνα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε αμίλητος διότι θα δείξει με πράξεις στο παιχνίδι αυτά που θέλει και αυτό που είναι πραγματικά.

“Δε θα μιλήσει με τα λόγια του, παρά μόνο με τις πράξεις του”, είπε ο δημοσιογράφος και μπορούμε να πούμε πώς έχει λογική αυτό που ανέφερε.

Ο Χανταμπάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο πρώτo Survivor pου προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα ένας παίκτης τον οποίο “δίκαζε” ο κόσμος καθημερινά λόγω της συμπεριφοράς του. Μάλιστα, δεχόταν μέχρι και απειλές στα Social media από ανθρώπους που δε γνώριζε.

Με την επιστροφή του στον Άγιο Δομήνικο δεν αποκλείεται να εξιλεωθεί και να κερδίσει τον κόσμο! Όλα είναι πιθανά!

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Η “νύχτα”των Ευχών στην πλατεία Κοτζιά

Wednesday : Τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν