Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Suvivor, και παρά το γεγονός πώς δέχτηκε απίστευτα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισε να επιστρέψει και μπαίνει στο Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας έχει αποφάσισε να αφήσει πίσω του το παρελθόν και παρόλο που πολλοί τον ήθελαν να επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο για να “εξιλεωθεί” για το παρελθόν του, η αλήθεια είναι άλλη και την αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα ” αποκάλυψε τα εξής :

“Νιώθω περίεργα και δύσκολα που αφήνω πίσω την οικογένειά μου αλλά πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου για την οικογένεια σου. Δεν έχω σκοπό να παλέψω να φτιάξω την εικόνα μου για κάτι. Σκοπός μου είναι να πάω και να προσφέρω στην οικογένειά μου καλύτερα πράγματα”.

Ο παίκτης που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν συμμετείχε στο πρώτο Survivor όπου κέρδισε ο Ντάνος και ο κόσμος είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του με πολύ αρνητικά σχόλια!

Πλέον, ξεκαθαρίζει πως συμμετέχει στο All Star διότι θέλει να κάνει καλύτερα πράγματα για την οικογένεια του και αντιμετωπίζει το ριάλιτι σαν δουλειά και τίποτα παραπάνω!

Τσέκαρε και αυτά :

Σεισμός : Κουνήθηκε η Αττική 28/12

Ιδέες για μανικιούρ : Τι έκανε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν