Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε στo Survivor All Star και προκάλεσε τις εντυπώσεις διότι ήταν ήρεμος, δεν είχε εντάσεις και δε θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που γνωρίσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του 2017. Όμως, φαίνεται να επιστρέφει ένα μικρό κομμάτι του ¨κακού του εαυτού”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη, του Στάθη Σχίζα και του Στέλιου Χανταμπάκη καθώς ο τελευταίος φέρεται να είπε πως δεν “ασχολείται με σκουπίδια” αναφερόμενος στους δυο του συμπαίκτες.

Ο Στάθης Σχίζας εκνευρίζεται και του απάντησε “Σε εμένα μιλάς έτσι, είσαι χειρότερος από το 2017”. Ο νικητής του Survivor ξεκινά να αντιλαμβάνεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει μια συμπεριφορά καλά κρυμμένη καθώς όπως λέει και ο ίδιος, ο παίκτης είναι διαφορετικός μπροστά στις κάμερες και διαφορετικός στην παραλία και πως του ξέφυγε ο πραγματικός του εαυτός.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, δεν είναι γνωστό αν έχει καταγραφεί η στιγμή που λέει τη συγκεκριμένη ατάκα και για να ακουστεί κάτι τέτοιο υπάρχουν πράγματα τα οποία ίσως δεν έχουμε δει ακόμη!

Να σου θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Χανταμπάκης κατηγορήθηκε πως προσπάθησε να “μαγειρέψει” τη ψηφοφορία αλλά μίλησε πολύ ειλικρινά και διέψευσε αυτούς του ισχυρισμούς.

Τσέκαρε και αυτά: