Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε τη μεγάλη απόφαση να βρεθεί μετά από χρόνια στον Άγιο Δομίνικο και όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα εμφανιστούν μπροστά του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κατά την αναχώρηση των παικτών από την Ελλάδα με προορισμό την τοποθεσία όπου θα ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να περάσει σχεδόν απαρατήρητος καθώς δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Στέλιος Χανταμπάκης παρουσιάστηκε σκεπτικός και είναι ένας. “μοναχικός λύκος” ο οποίος δεν αποκλείεται να παρουσιάσει έναν τέτοιο χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Στο πούλμαν το οποίο πήγαινε τους παίκτες στο αεροδρόμιο, ο παίκτης φαίνεται πολύ σκεπτικός και δε μιλά σε κανέναν ενώ οι υπόλοιποι έχουν κάνει τις παρέες τους και διασκεδάζουν τη νέα τους στιγμή.

Η πρώτη μέρα στον Άγιο Δομήνικο ξεκίνησε και ο παίκτης του All Star είναι σχετικά μοναχικός καθώς θέλει να επικεντρωθεί στα παιχνίδια και να δείξει στον κόσμο πώς η εικόνα που είχε σχηματίσει για αυτόν δεν ήταν η σωστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Στέλιος θέλει να είναι σιωπηλός στην αρχή για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και να δει πώς πρέπει να κινηθεί στρατηγικά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τσέκαρε και αυτά:

Survivor All Star : Τα βιογραφικά των παικτών και οι αλλαγές

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις