Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δέχτηκε τα “πυρά” του Στάθη Σχίζα προ ημερών καθώς τον κατηγόρησε για έναν ψεύτικο χαρακτήρα και πως είναι ο ίδιος τύπος με αυτόν που είχαμε δει το 2017.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” όπου μίλησε για όσα πέρασε στο Survivor All Star και για τις κόντρες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην κόκκινη ομάδα.

Ο ζαχαροπλάστης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να πει τη δική του αλήθεια και θεωρεί πως ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος ήταν φίλος του, τον προσέβαλλε με άσχημο τρόπο αποκαλώντας τον “πουλημένο”. Μάλιστα, σχολίασε και τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα σχετικά με όσα είπε για τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι πολύ ήσυχος και δεν μπλέκεται σε καυγάδες” είπε ο ζαχαροπλάστης στην εκπομπή και για τις ημέρες που βρισκόταν εκείνος εκεί είδε έναν άνθρωπο πολύ ήσυχο και ταπεινό ο οποίος δεν ενοχλούσε κανέναν.

Σύμφωνα με τον ζαχαροπλάστη, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγες μέρες αλλά δεν είχε να πει κατά αρνητικό για τον τον συμπαίκτη του καθώς δεν ενοχλούσε κανέναν και απείχε από όλες τις ίντριγκες.

Tσέκαρε και αυτά: