Στέλιος Χανταμπάκης

O Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω των εμφανίσεων που έκανε σε διάφορες ελληνικές εκπομπές και παράλληλα συμμετείχε σε δυο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor και το Nomads.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πρόκειται για έναν παίκτη ριάλιτι ο οποίος κατάφερε να αφήσει εποχή στον κόσμο των ριάλιτι καθώς ο κόσμος τον αντιπάθησε σφόδρα επειδή τα έβαλε με τον Γιώργο Αγγελόπουλου και έφτασαν μέχρι και σε ακραίο σημείο να τον απειλούν. Θα μπορούσε κανείς να τον αποκαλέσει τον πιο “μισητό” παίκτη του Survivor αλλά δεν αποκλείεται με τ συμμετοχή του στο Survivor All Star να δούμε το χαρακτήρα που όλοι αναφέρουν πώς πραγματικά διαθέτει.

Το βιογραφικό του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι 37 ετών και η καταγωγή του είναι από τον Βόλο. Έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, ενώ στα νιάτα του ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όπου και γνώρισε φίλους όπως τον Γιώργο Μανίκα. Πέρασε πολύ γρήγορα στον κόσμο της τηλεόρασης και έπειτα συμμετείχε στο Survivor και στο Nomads.

Μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το Νomads.

O πατέρας του ήταν ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ και θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια του, αλλά ξεκίνησε να δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά και εκεί συνειδητοποίησε πώς βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα εύκολα.

Όμως, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να ασχοληθεί με διάφορα πράγματα στον τομέα των επιχειρήσεων και έχει καταφέρει πολλά.


Τα τελευταία χρόνια είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς δυο παιδιών και έχει παντρευτεί την αθλήτρια Όλγα Πηλιάκη.

Οι επιθέσεις στο Survivor

Όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, ο Στέλιος Χανταμπάκης έδειξε έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα και πολλοί θεώρησαν πώς είναι ψεύτικος. Βέβαια, αυτό που αγνόησαν πολλοί είναι πώς όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης μεταμορφώνεται σε αγρίμι.

Ο κόσμος ήταν έξαλλος με τον τότε παίκτη και μέσω των social media εξαπέλυαν απειλές κατά του και της οικογένειας του. Κάτι το οποίο δεν είναι σωστό και σίγουρα απαράδεκτο.

Η αλλαγή χαρακτήρα

 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπαίνει στο Survivor All Star με τελείως διαφορετικό attitude καθώς θέλει να αγωνιστεί και να κερδίσει το έπαθλο. Ωστόσο, ο ίδιος έχει δηλώσει πώς ο χαρακτήρας του θα παραμείνει ο ίδιος και πώς ο κόσμος θα δει αυτά που πρέπει.

Στην κάμερα πάντως φάνηκε πολύ άνετος ενώ όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να φύγει με κατεύθυνση τον Άγιο Δομήνικο ήθελε να περάσει κάτω από τα ραντάρ και να μη μιλήσει σε κανέναν.

Ο επιχειρηματίας μέτρα στο Instagram 169K followers και δεν αποκλείεται να ανέβουν και άλλο!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις

Νίκος Μπάρτζης :Το βιογραφικό, ο Νίκος Βέρτης και η προσωπική ζωή