Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας σχεδιαστής ο οποίος αγαπά τη minimal αισθητική και οι δημιουργίες του αποπνέουν έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό αέρα. Για αυτό και πολλές γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν ότι δημιουργεί.

Μέσα από τις συλλογές του αναδεικνύει το γυναικείο σώμα χωρίς να υπάρχουν υπερβολές καθώς για εκείνον είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η αισθητική και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Ο γνωστός σχεδιαστής, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να μας ξετρελάνει καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9/2), θα μπορέσουμε να βρούμε όλη τη συλλογή με έκπτωση 50%! Αν αυτό δεν είναι φοβερό νέο για όλα τα fashion κορίτσια τότε δεν ξέρω τι είναι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#blackbeauty #girls #colourbomb #newcollection #aw1920 #stelioskoudounaris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

Οπότε κορίτσια, σας θέλω σε ετοιμότητα! Απόψε, μεσάνυχτα Παρασκευής, όλα αλλάζουν γιατί μόνο για δύο ημέρες θα βρεις όλα τα ρούχα του σχεδιαστή με 50% έκπτωση!

Και να ξέρεις πως οι δημιουργίες που διαθέτει ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι διαχρονικές και μπορείς να τις φορέσεις πολλές φορές! Απλά πρόσεξε το styling γιατί θέλουμε να τον κάνουμε περήφανο όταν φοράμε τα ρούχα του!

Μπες στο site www.stelioskoudounaris.com και βρες αυτό που σου αρέσει!