Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας συστήθηκε μέσω του “My Style Rocks” αλλά στον κόσμο της ελληνικής μόδας ήταν αρκετά γνωστός καθώς έχει ντύσει πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΗΕLLO και στον Γιάννη Βίτσα, ο γνωστός σχεδιαστής από την Κύπρο αναφέρθηκε στα διατροφικά ζητήματα που είχε στο παρελθόν αλλά και στους μεγάλους έρωτες που έζησε στη ζωή του!

“Είχα πολλά διατροφικά θέματα, αλλά δεν είχαν να κάνουν με βουλιμικές τάσεις”, είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο ση ζωή όλων και ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως έχει ζήσει μεγάλες στιγμές!

“Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Και οι έρωτες και οι φιλίες και οι καλοί συνεργάτες μου έχουν μάθει ότι κανείς δεν είναι τίποτα μόνος του και ότι κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του”. 

Το μεγάλο ποσό που έχασε

Ο σχεδιαστής και κριτής ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως έχασε ένα σημαντικό ποσό Ριντ από αρκετό καιρό!

“Πράγματι έχασα ένα πολύ μεγάλο ποσό. Η τράπεζα, αποποιείται κάθε ευθύνη και δεν με προστάτεψε σε κανένα επίπεδο”.

Σε συνέντευξη του στο παρελθόν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” είχε δηλώσει τα εξής:

“Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό.

Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε “τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια. Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ”. 

Τσέκαρε και αυτά: