Στέλιος Κουδουνάρης

Στα πλαίσια της εποχής όπου #menoumespiti, η οποία ευνοεί την εργασία από το σπίτι αλλά και την παραμονή μας σε αυτό, ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης προτείνει τα ιδανικά work-from-home σύνολα για τις γυναίκες που επιθυμούν να διατηρήσουν το στυλ τους ακόμα κι εντός σπιτιού, ως έναν τρόπο αναζήτησης εσωτερικής ηρεμίας στη νέα πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το e-shop που διαθέτει ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει εμπλουτιστεί με ενδύματα loungewear αισθητικής σε μειωμένες τιμές. Κρουαζέ κοψίματα και ντραπέ λεπτομέρειες αγκαλιάζουν τις κινήσεις και προσδίδουν την απαραίτητη άνεση και αίσθηση ασφάλειας σε απόλυτο σενδυασμό με το στυλ, που αναζητούμε κάθε στιγμή.

Lingerie τοπ και φορέματα, προσθέτουν μία πινελιά πολυτέλειας, καλώντας τις γυναίκες να αποκαλύψουν μία πιο αισθησιακή εκδοχή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπό τη σύγχρονη και μινιμαλιστική προσέγγιση που χαρακτηρίζει το Στέλιο Κουδουνάρη.

Τέλος, παντελόνες που τονίζουν τη θηλυκότητα και άνετες μπλούζες συνθέτουν την stay-at-home ‘παλέτα’ του σχεδιαστή, με το συνδυασμό υλικών και απαλών υφασμάτων να απογειώνουν το αποτέλεσμα.

Μπες στο www.stelioskoudounaris.com!