Στέλιος Κουδουνάρης

Ο δημοφιλής σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα του στο Κολωνάκι, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα που δημιούργησε η Neda decorations, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε προσωπικά τη νεα του συλλογή. Εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη χειμερινή συλλογή που περιλάμβανε κάποια νέα εορταστικά σχέδια σε περιορισμένη ποσότητα που διατίθενται μόνο στο φυσικό κατάστημα STELIOS KOUDOUNARIS μαζί με ένα ποτήρι Freixenet !

Από τη συλλογή ξεχωρίσαμε τα τσόχινα παλτό σε έντονα χρώματα και μίνι φορέματα σε παστέλ φωτεινούς τόνους και διχρωμίες. Εύκολες, πρακτικές, κομψές εμφανίσεις με μακριές παντελόνες, έξυπνα σακκάκια, ζεστά πλεκτά, φούστες με σούρες και μάλλινα φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Σέξι, έντονες, επιβλητικές, τολμηρές επιλογές σε ζέρσευ φορέματα αλλά και κλασικές επιλογές με μάξι φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε ξεχωριστούς τόνους για την εορταστική περίοδο!

Μια καινούργια προσέγγιση στα ρούχα περιστάσεων τα οποία εναρμονίζουν το ύφος και τα υλικά τους ώστε να μπορούν να φορεθούν πολλές φορές χωρίς να χάνουν τη διαχρονικότητα τους παραμένοντας εντυπωσιακά, ενώ πολλά κομμάτια για καθημερινή χρήση σε εξαιρετική ποιότητα και φιλικές τιμές επιδιώκουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου!

Στο γιορτινό αυτό gathering, τα μακαρόν με γεύση σαμπάνια και λεβάντα καθώς και τα υπέροχα τρουφάκια από τα Fresh Patisserie έκλεψαν την παράσταση.
Το στήσιμο επιμελήθηκε το Momentum event planning.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Φειδά, ο Matthew Zorpas, η Ήβη Αδάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Ζενεβιέβ Μάζαρη, ο Μιχάλης Πάντος, ο Στέφανος Ζαούσης και πολλοί ακόμα φίλοι του σχεδιαστή.

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 :Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στο Σύνταγμα

Survivor All Star : Το ξεκαθάρισμα για το trailer