Στέλιος Κουδουνάρης

Στέλιος Κουδουνάρης :Η τόλμη είναι ζητούμενο στο My Style Rocks και σε αυτό το επεισόδιο τα κορίτσια τολμούν να πειραματιστούν παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εμφανίσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πώς θα βαθμολογήσουν o Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης; Ο σχεδιαστής κάνει mix and match με στοιχεία από δύο looks και δημιουργεί δύο καινούρια!

Όταν μία εμφάνιση δεν αποφέρει την επιθυμητή βαθμολογία ή θετικά σχόλια οι διαγωνιζόμενες απογοητεύονται και το παράπονο δεν αργεί να εκδηλωθεί.

Το concept της Ειρήνης Κ. φέρνει γέλια στο πλατό. Σε ποιο σημείο του σώματος έχει πείσει έναν φίλο της να κάνει τατουάζ το όνομα της εταιρείας της;

Στο νέο trailer που κυκλοφορήσε οι παίκτριες είναι πάλι σε έξαλλη κατάσταση και στο επεισόδιο ης Τετάρτης 22/3 θα δούμε τη Εμιλία Βόντος να αναφέρει πως μια νέα ομάδα κοριτσιών που αποτελείται από τις Όλγα Κοτλιδά, Ρέινα Βενέτη, Νικόλ Δεσποτοπούλου και τη Χριστιάννα Κατσιέρη, την έχουν στήσει στη γωνία και δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση και λυγίζει μπροστά στους κριτές βάζοντας τα κλάματα.

Η κριτική επιτροπή για μια ακόμη φορά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει!

Tσέκαρε και αυτά: