Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας Κύπριος σχεδιαστής μόδας ο οποίος μένει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και μας συστήθηκε “επίσημα” μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ, “Μy Style Rocks“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O σχεδιαστής μόδας έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό και πολλοί θέλουν να μάθουν τι κάνει στη ζωή του και πώς έχει μεγαλώσει.

Το βιογραφικό και η καταγωγή του σχεδιαστή

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι μεγαλωμένος και γεννημένος στην Κύπρο και από μικρή ηλικία έχει μπει στο χώρο της μόδας καθώς οι γονείς του είχαν επιχείρηση μόδας.

Έχει σπουδάσει Fashion Design και Garment Manufacture και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του εγαταστάθηκε στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως στιλίστας και ως σχεδιαστής για διάφορες επιχειρήσεις αλλά το 2008 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του fashion brand το οποίο φέρει το όνομα του.

Το brand του έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστό την Ελλάδα, στην Κύπρο αλλά και σε χώρες του αραβικού κόσμου. Έχει λάβει βραβείο το 2009 ως καλύτερος σχεδιαστής στην Κύπρο.

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι επιλέγουν να φορέσουν τις δημιουργίες του και έχουμε δει τις Έλενα Παπαρίζου, Δούκισσα Νομικού, Τάμτα και άλλες πολλές να εμφανίζονται με τα ρούχα του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει ντύσει και άνδρες της ελληνικής showbiz όπως είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1981.

O σχεδιαστής δεν έχει αποκαλύψει ποτέ αν έχει κάποια σχέση στη ζωή και θέλει να κρατά τα προσωπικά του για εκείνον και για τους κοντινούς του ανθρώπους.

Το Ιnstagram του

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει δυο λογαριασμούς στο Ιnstagram. O ίδιος έχει τον δικό του προσωπικό του λογαριασμό και ένα λογαριασμό για το fashion brand του.

O σχεδιαστής έχει δημιουργήσει δυο accounts στα οποία μπορεί κάποιος να δει τις εικόνες του και τις δημιουργίες του.

Τσέκαρε και αυτά: