Στέλλα Ανδρεάδου

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι μια νέα γυναίκα η οποία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Survivor 5.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παίκτρια που πέρασε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν είχε καταφέρει να κάνει μεγάλο γκελ καθώς ήταν πολύ ήσυχη και ήρεμη, αλλά πλησίασε στον τελικό και θέλει να επιστρέψει στον στίβο μάχης μέσω του Survivor All Star για να πάρει αυτό που θέλει. Και δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Θεωρείται μια ήσυχη δύναμη και αναμένεται να δούμε και από αυτή πολύ καλά run!

Το βιογραφικό της Στέλλας Ανδρεάδου

Η Στέλλα Ανδρεάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1991 και από μικρή είχε δείξει και εκείνη την μεγάλη αγάπη της για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ήταν για 10 χρόνια περίπου αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ και έχει και δίπλωμα για να ασκεί το επάγγελμα του διαιτητή σε αγώνες.

Στο Instagram κατάφερε να αποκτήσει πολλούς ακόλουθους μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και μετρά 43Κ followers!

Η ίδια έχει δηλώσει πώς δε θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση παρά μόνο αν ήταν κάποιο project το οποίο αφορούσε τον αθλητισμό, καθώς πάνω σε αυτόν τον τομέα έχει γνώσεις.

Η τρομοκρατική ενέργεια

Η Στέλλα Ανδρεάδου κατά το παρελθόν είχε εργαστεί σε αυτιστικό σχολείο στην Αγγλία καθώς ήταν καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Μια μέρα όπου ήταν στο σχολείο, χτύπησε το κουδούνι για lockdown και δεν ήταν άσκηση.

Ήταν απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος καθώς μπήκαν τρία παιδιά με όπλα στο σχολείο και η ίδια είχε τρομοκρατηθεί μαζί με τα πέντε παιδιά που ήταν στην τάξη! Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι κακό και τελείωσε μέσα σε 20 λεπτά το απίστευτο περιστατικό που έζησε.

Τσέκαρε και αυτά: