Στέλλα Κατσέ

Μια από τις γυναίκες που κατάφερε να πάρει μια λευκή ποδιά στο MasterChef 2023 είναι η Στέλλα Κατσέ η οποία ενθουσίασε τους κριτές με τη γλυκιλα προσωπικότητα της και τις μαγειρικές της ικανότητες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μαγείρισσα δημιούργησε ένα πιάτο με ντολμάδες, τραχανά και γαρίδες και ήταν τόσο καλό που της χάρισε μια λευκή ποδιά για να μπει κατευθείαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

  • Στέλλα Κατσέ : Βιογραφικό, τα κότερα, το Instagram, η καταγωγή, η ηλικία

Η Στέλλα Κατσέ είναι 35 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και επέλεξε να το κάνει αλλά η αγάπη της για τη θάλασσα ήταν μεγάλη και μετακόμισε στην Πάτμο.

Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται τη μαγειρική, και μένει πλέον στην Αθήνα όπου και δουλεύει σε κότερα ως σεφ. Έχει δουλέψει σε ξενοδοχεία των Αθηνών και στη Μύκονο. Έχει κάνει και σεμινάρια στα κρασιά για να μπορεί να ξεχωρίζει ποια ταιριάζουν με τα πιάτα που δημιουργεί.

Η θάλασσα είναι μια μεγάλη της αγάπη και έχει δίπλωμα ιστιοπλοΐας. Της αρέσουν τα ταξίδια και απολαμβάνει τα μέρη στα οποία πηγαίνει δοκιμάζοντας διαφορετικές κουζίνες.

H Στέλλα Κατσέ είναι πολύ ενεργή στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει αναρτήσει αρκετές εικόνες από τις στιγμές της στη θάλασσα! Μάλιστα, δε σταματά να ποζάρει με το. μαγιό της και σε μια εικόνα είναι topless! Επομένως, μας δείχνει και τη σέξι πλευρά της.

H μαγείρισσα είναι έτοιμη για όλα και όπως έχει δηλώσει θέλει να γίνει η δεύτερη γυναίκα που θα πάρει το έπαθλο!

Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πώς στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης ο αριθμός των γυναικών είναι πολύ μικρός σε σχέση με τους άνδρες και έχει γίνει μια μικρή συζητησούλα σας social media.

Τσέκαρε και αυτά: