Haunted

Εσείς θα περνάτε χωρίς λεφτά ένα στοιχειωμένο σπίτι; Πάντως πριν το σκεφτείτε να ξέρετε ότι στη Λουιζιάνα χαρίζεται ένα!

Το στοιχειωμένο σπίτι καταχωρήθηκε στις αγγελίες του Facebook τον Μάρτιο που μας πέρασε και στα σχόλια από κάτω υπάρχει γραμμένο ότι εκεί ζει ένα πνεύμα μιας 90χρονης, η οποία πέθανε εκεί το 1967.

Φαίνεται πως ένα μεγάλο μυστήριο κυκλοφορεί γύρω από το σπίτι που χαρίζεται…Πάντως σίγουρα το σπίτι αυτό θα το πάρει κάποιος “ατρόμητος”!

Πάντως το πιο πιθανό είναι να το πάρει κάποια εταιρία να το μεταμορφώσει και να το πουλήσει μετά…Έχουν γίνει τέτοια πράγματα αρκετές φορές.

Για την ιστορία πάντως στις 13 Νοεμβρίου του 1974 ένας 23χρονος με όνομα Ρόναλντ Ντεφέο σκότωσε τους δύο γονείς και τα 4 αδέρφια του…Αυτός πήγε στη φυλακή και βρίσκεται μέχρι και σήμερα πίσω από τα κάγκελα…

Μια οικογένεια όμως αγοράζει το σπίτι το 1978 και όταν μαθαίνει την ιστορία φέρνει δύο ιερές να αγιάσουν το σπίτι…Ο ένας όμως ανέβασε πυρετό και γέμισε κόκκινα στίγματα.

Μετά από λίγες ημέρες η οικογένεια παράτησε το σπίτι και δήλωσε ότι είναι στοιχειωμένο!

Μάλιστα για το συγκεκριμένα σπίτι έχει γραφτεί και βιβλίο το 1977 με όνομα «Amityville Horror House». Και μετά αποτέλεσε μια βάση σειράς ταινιών. Η τελευταία είναι και πρόσφατη, το 2018 με τίτλο «The Amityville Murders»!

Τώρα που το σκεφτήκατε, θα το αγοράζατε;