Στίβεν Σπίλμπεργκ

Μια από τις ταινίες που βλέπουμε ακόμη και σήμερα το “E.T” του Στίβεν Σπίλμπεργκ όπου σύμφωνα με τον σκηνοθέτη έχει πολλά πραγματικά στοιχεία και ίσως αποκαλύπτει και τη διάθεση των εξωγήινων απέναντι στον άνθρωπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός σκηνοθέτης μιλώντας στην εκπομπή “The late show with Stephen Colbert” θέλησε να μιλήσει για όλα όσα πιστεύει για τα UFO και έχει μια πολύ ιδιαίτερη θεωρία!

“Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη μυστικότητα γύρω από όλες τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει και κυριαρχεί έλλειψη διαφάνειας. Όλα αυτά έως ότου ο νόμος περί ελευθερίας της πληροφόρησης υποχρεώσει να δημοσιοποιηθεί υλικό, που μέχρι τώρα δεν ήταν προσβάσιμο σε εμάς. Νομίζω ότι αυτά τα θέματα χρειάζονται τη δέουσα προσοχή”. 

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πιστεύει πως οι ΗΠΑ κρύβουν τα UFO και πως θα ήθελε κάποια στιγμή να μιλήσει κάποιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης για αυτά έτσι ώστε να ξέρει ο κόσμος πραγματικά τι συμβαίνει!

“Είναι συναρπαστικό. Θα ήθελα να ακούσω περισσότερα για όλα αυτά. Κάτι συμβαίνει… που δεν μας αποκαλύπτεται. Νομίζω ότι είναι μαθηματικά αδύνατο να είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον γαλαξία”. 

Tσέκαρε και αυτά: