Ένας οδοντίατρος μπορεί να αναγνωρίσει κάποια πράγματα μέσα στο στόμα σου και ότι και να κάνεις για τη στοματική σου υγιεινή, δε θα ξεφύγεις!

Η στοματική υγιεινή μας είναι πολύ σημαντική και πρέπει να προσέχουμε πάντα τα δοντάκια μας! Μην ξεχνάς πως είναι χαμόγελο μπορεί να σε πάει πολύ μακριά.

Ήξερες εσύ πως ο αγαπημένος μας οδοντίατρος – που καθόλου δε θέλουμε να τον βλέπουμε, αλλά τι να κάνουμε- μπορεί να καταλάβει αν έχουμε κάνει τσαχπινιές με το στόμα μας το προηγούμενο βράδυ ή κάποιες μέρες πριν; Ούτε εμείς!

ad

Ο @dentite μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok αναφέρει πως είναι πολύ εύκολο να καταλάβει αν έχουμε κάνει στοματικό έρωτα και έχουμε πάθει ένα little σοκ, όπως λένε και στο χωριό μου. Μάλιστα λέει πως δεν πρόκειται για fake news και υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι του οι οποίοι επιβεβαιώνουν!

Η πάθηση αυτή ονομάζεται Palatal Petechiae και στην ουσία πρόκειται για μια ελαφριά μελανιά η οποία δημιουργείται στον ουρανίσκο και μπορεί να εμφανιστεί και ένας ερεθισμός!

Πάντως, σιγά τα αυγά! Δεν έχουμε να ντραπούμε για τίποτα!

Τσέκαρε το βίντεο:

@dentite##stitch with @cianmcbrien We definitely know 🤫 ##dentist##🧠##teeth##dentite##dental##weknow##documentary♬ original sound – Tiktok Dentist 🦷