Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22.30, η «στΟργή» συνεχίζει να αγκαλιάζει με δυνατές ιστορίες, ανθρώπους που ψάχνουν τη λύτρωση, τραυματισμένες ψυχές που αναζητούν αγάπη.

 

ad

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη), ο Γιάννης (Ιωάννης Παπαζήσης) και η Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) συνεχίζουν τις συνεδρίες τους με τη Γιατρό (Μαρία Ναυπλιώτου) και προσπαθούν να βρουν λύση στα αδιέξοδά τους.

Στην πόρτα του ιατρείου εμφανίζεται και η Αλίκη (Αναστασία Παντούση) που ζητά τη βοήθειά της, ζητά απεγνωσμένα να «την αγαπήσει και να την φροντίσει».

«Χάρτινος ανεμόμυλος»

Η Αλίκη, μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά, επισκέπτεται τη Γιατρό μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή.

Όμως, μπαίνοντας στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω, φέρνοντάς τους όλους στα όριά τους. Η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο. Ο Γιάννης Μακρής κάνει την πρώτη του συνεδρία, που φέρνει στην επιφάνεια παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του.

Στο μεταξύ, η Μάρω επανέρχεται για τη δεύτερη συνεδρία, με περισσότερη όρεξη. Μιλάει για τη δύσκολη ζωή στο χωριό αφού πέθανε ο πατέρας της, τον ερχομό της οικογένειάς της στην Αθήνα, αλλά και τη μεγάλη θυσία της αδερφής της… Η μέρα κλείνει ευχάριστα με ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Πηγής.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης Μακρής), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη Μακρή), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Συμμετέχουν: Χρήστος Γλυκός, Έφη Ρευματά, Χρήστος Γωγούσης, Άλκης Μιχαηλίδης, Ξανθή Γεωργίου, Νίκος Τουρνάκης, Θωμάς Δράμαλης, Δήμητρα Βήττα, Νίκος Βατικιώτης, Άννα Μωραΐτου, Κατεβάν Τσακαλίδου, Στεφανία Ζώρα, Φαίδων Βάιλας, Σοφία Κυριού, Χριστίνα Πολυζώη, Ιορδάνης Πάνος, Δημήτρης Τοπαλίδης, Βασίλης Τσορλαλής, Απόστολος Χαντζής

Τσέκαρε κι αυτό:

Τεκίλα : Η super premium Tequila Mijenta