Αυτό υποστηρίζει (Εδώ θα αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας) η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο αποψινό επεισόδιο στη «στΟργή», όταν έρχονται οι ασθενείς της να την επισκεφτούν.

Στο ιατρείο της, όλοι μπορούν να μοιραστούν τις πιο κρυφές σκέψεις τους, να εξιστορήσουν τα πιο επώδυνα γεγονότα της ζωής τους και να εκμυστηρευτούν τους φόβους που κρύβουν καλά φυλαγμένους στο μυαλό και την ψυχή τους.

ad

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης) κυριολεκτικά εισβάλει στο γραφείο της Γιατρού, νομίζοντας ότι πεθαίνει αλλά ορκίζεται «πως δεν αισθάνεται φόβο». Όμως, όλοι «ακόμα και οι πιο γενναίοι φοβούνται».

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση) ξαναγυρίζει στο παρελθόν και θυμάται την πανέμορφη μητέρα της και θέλει και η ίδια έστω «για μία μέρα να νιώσει όμορφη». Όμως, «δεν χρειάζεται να είμαστε όμορφοι εξωτερικά για να είμαστε σημαντικοί».

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) νιώθει ευγνώμων γιατί η Γιατρός «είναι η μόνη που την άκουσε και την κατάλαβε». Όμως, τίποτα δεν προμηνύει για τα γεγονότα που έρχονται…

“Κρίση πανικού” (Στοργή)

Ένας αναπάντεχος ασθενής κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο της Γιατρού. Ο Σάκης ο Μόρτης, ένας άνθρωπος της νύχτας, αλλά με ευαίσθητη καρδιά, εισβάλει με τους μπράβους του στο ιατρείο και απαιτεί να δει τη Γιατρό, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by στΟργή (@storgi_skaitv.gr)

Στη συνέχεια, η Αλίκη μιλάει για τις δύο γυναίκες του αρχοντικού όπου μεγάλωσε, τη δεσποτική γιαγιά της και την πανέμορφη, αλλά απόμακρη μητέρα της. Στο μεταξύ, η Μάρω δεν εμφανίζεται στο ραντεβού της και η Γιατρός ανησυχεί. Όταν τελικά τηλεφωνεί στη Γιατρό, βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και είναι έτοιμη να κάνει το βήμα…

Τσέκαρε κι αυτό:

Πλυντήριο Ρούχων: Το νέο προϊόν της LG