Στοργή: Οι αναμνήσεις μπορούν να μας γυρίσουν στο παρελθόν, μέρες, εβδομάδες, ακόμα και χρόνια πριν και να θυμηθούμε τον πόνο που ζήσαμε τότε. Οι αναμνήσεις όμως, μπορούν να μας θυμίσουν και όμορφες στιγμές.

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο αποψινό επεισόδιο της «στΟργής», παροτρύνει τους ασθενείς της να ανοίξουν την καρδιά τους, να ξεκλειδώσουν τη μνήμη τους και να μοιραστούν μαζί της χαρούμενες αλλά και τραυματικές αναμνήσεις. Γιατί «αυτοί που αξίζουν περισσότερο την ευτυχία είναι όσοι είχαν τις μεγαλύτερες ατυχίες στο παρελθόν».

ad

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) στη συνεδρία της, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Γιατρού και να μιλήσει γιατί «πρέπει να βγει ο πόνος από την ψυχή της».

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, διηγείται γεγονότα από την παιδική της ηλικία που την έκαναν να κλάψει και ζητά τη βοήθεια της Γιατρού γιατί «δεν θέλει να την καταπιεί το παρελθόν». «Φωτιά»

Η Μάρω περιγράφει τη φονική φωτιά στο σπίτι της, που προκάλεσε τον χαμό της κόρης της, σκαλίζοντας επώδυνες αναμνήσεις. Στη συνέχεια, ανοίγει κι άλλο την καρδιά της στη Γιατρό, μιλώντας για την κρυφή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του άντρα της, τον Πέτρο.

Ένα νεαρό αγόρι, ο Άγης έρχεται στο γραφείο σε κατάσταση κρίσης, συνοδευόμενος από τον θείο και τον ξάδερφό του. Η Αλίκη, που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί, παρακολουθεί το γεγονός. Στο μεταξύ, εξιστορεί στη Γιατρό τη δύσκολη παιδική της ηλικία, αλλά και το πώς βρέθηκε ο πατέρας της στη φυλακή στη σειρά Στοργή.

Τσέκαρε κι αυτό:

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε το δεύτερο επεισόδιο

Σακίρα: Η συνεργασία με τον Ozuna στο “Monotonia”