Στρώματα θάλασσας

Τα στρώματα θάλασσας έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι εκείνοι που επενδύουν διαρκώς προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάτι ευφάνταστο που θα καταφέρει να γίνει viral και να κερδίσει την αγορά.

 

Όλοι θυμουνται φυσικά τα φουσκωτά φλαμίνγκο που παραμένουν ακόμα στις ελληνικές παραλίες, αλλά μεταξύ μας κιόλας, η αίγλη η μεγάλη έχει ξεθωριάσει.

Και βέβαια μαζί με τα στρώματα θάλασσας, όλα τα φουσκωτά αξεσουάρ δίνουν και παίρνουν με τις εταιρείες και τους δημιουργούν να προσπαθούν να προκαλέσουν με κάποιον τρόπο.

Και εκείκ που λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθει αυτό το σχέδιο που σίγουρα απευθύνεται σε πολύ τολμηρούς παραθεριστές, αλλά και σε όλους εκείνους θέλουν να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Πρόκειται για το φουσκωτό ροζ φέρετρο, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε γίνει viral στα social media, αλλά πλέον φαίνεται πως ξανακερδίζει έδαφος ή έστω προσπαθεί ακιόμα και τώρα να το κάνει.ω

Οι σχεδιαστές αυτού του ευφάνταστου φουσκωτού στρώματος θάλασσας ήταν ο Andrew Greenbaum και o Ian Felton, αλλά μάλλον φαίνεται πως τότε δεν κατάφεραν να το προωθήσουν και να αποκτήσουν ένα μερίδιο στην αγορά.

Μπορεί να μην πήγε πολύ καλά, αλλά εμείς τα θεωρούμε ένα από τα κορυφαία φουσκωτά στρώματα θάλασσας που έχουν βγεί και κρίμα που δεν το έχουμε δει ακόμα σε ελληνική παραλία.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Greenbaum (@andrew_greenbum)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Greenbaum (@andrew_greenbum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Greenbaum (@andrew_greenbum)

Τσέκαρε κι αυτό:

Ολίβια Βασιλόπουλος: Η καμπάνια μόδας στα καμένα