Studio McGee

Το Studio McGee είναι μια εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού που αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε ιδέα από την αρχή μέχρι το τέλος της. Αυτή τη στιγμή, το instagram της εταιρείας έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers κι αποτελεί την τοπ επιλογή εταιρείας interior design στις Η.Π.Α.

Το καλύτερο με το Studio McGee είναι ότι αρκετές ιδέες του προβάλλονται ενεργά στο instagram και ο καθένας μπορεί να εμπνευστεί από τις φωτογραφίες που αναρτώνται συχνά. Μετά την ολοκλήρωση κάθε project εσωτερικού χώρου, η ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας αναλαμβάνει να το κοινοποιήσει πέρα από το instagram, αλλά και στο blog που η ίδια διαθέτει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We’ve shared a lot on the blog this week — from Ivy’s bedroom webisode and photo your to our thoughts on incorporating TVs, family photos, and more. Head to the blog to catch up! 📷: @jesskettle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Studio McGee (@studiomcgee) στις

Βλέποντας κανείς τις αναρτήσεις του Studio McGee μπορεί να καταλάβει ότι σε κάθε χώρο επικρατεί ισορροπία τόσο σε χρώματα όσο και σε διαρρύθμιση, με μία αναζωογονητικά μοντέρνα και ατελείωτα κλασσική αίσθηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Your source for all of the paint colors in #themcgeehome are rounded up on the blog today!! 📷: @lucycall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Studio McGee (@studiomcgee) στις

Τέλος, στο blog των σχεδιαστών ο καθένας μπορεί να βρει μια τεράστια γκάμα από Design Tips

Σας αφήνουμε το link για design tips ΕΔΩ:

https://www.studio-mcgee.com/studioblog/?category=Design+Tips

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast